Zaposleni

Transparency International Slovenia trenutno zaposluje štiri ljudi:

Maruša Babnik – generalna sekretarka in vodja projekta 

Univerzitetna diplomirana organizatorka se je TI Slovenia pridružila v letu 2022. Prihaja z bogatimi izkušnjami v nevladnem sektorju, s projektnim vodenjem in zagovorniškim delom na področju transparentnosti davčnih sistemov. Med drugim je članica odborov mednarodnih in nacionalnih mrež, kjer se posveča krepitvi sinergijskih učinkov povezovanja organizacij civilne družbe.  

Vasja Čepič – pravnik

Diplomant prava iz Univerze v Mariboru in več let televizijski novinar. TI Slovenia se je pridružil v letu 2018. Je strokovnjak na področjih zaščite žvižgačev, politične integritete ter javnih naročil. Vodi Center Spregovori! in projekt Spregovori, Evropa ter sodeluje pri projektu Žvižgač kot pravni svetovalec in somentor skupini študentov prava. V preteklih letih je vodil projekt Integrity Watch in kot pravni svetovalec sodeloval pri projektu Pakti integritete. Skrbi za pravilno uporabo ločil in dobro voljo med člani ekipe.

Ana Šemerl Harmel – vodja projektov

Članica ekipe TI Slovenia od aprila 2021. Je diplomantka pravne fakultete Univerze v Mariboru, z veliko mero zaupanja v moč argumenta in nizko toleranco do praznega leporečenja. Poleg pravnih ugank, obožuje dolge sprehode v naravi, kamor bi, v idelanem svetu, preselila tudi svojo pisalno mizo.

Irena Horjak – projektna asistentka

V letu 2021 se je naši ekipi pridružila magistrica sociologije iz Univerze v Ljubljani. Deluje kot asistentka na projektu Monitoring lokalnih volitev in je vodja projekta Nagradnega natečaja za najboljše diplomsko ali magistrsko delo. Je strpna in iskrena, ne prenese pa krivice in takrat resnično pride v ospredje njen temperament.