Zaposleni

Transparency International Slovenia trenutno zaposluje štiri ljudi:

Sebastijan Peterka – vodja projektov in raziskovalec

TI Slovenia se je pridružil 2014, pred tem pa je zaključil magistrski študij filozofije (MA) na Kingston University v Londonu. V TI Slovenia deluje na področjih lobiranja, nadzora lokalnih volitev, zakonodajni sledi, dejanskega lastništva in drugih vsebinskih področjih. Trenutno vodi projekt Pakti integritete in sodeluje pri projektu Krepitev zaščite prijaviteljev. Poleg korupcije ne mara Joomle.

Vasja Čepič – pravnik

Diplomant prava iz Univerze v Mariboru in več let televizijski novinar. TI Slovenia se je pridružil v letu 2018. Deluje kot pravnik na projektu Pakti integritete in vodi projekt Integrity Watch. Skrbi za pravilno uporabo ločil in dobro voljo med člani ekipe.

Ana Šemerl Harmel – vodja projektov

Novo pridružena članica ekipe TI Slovenia. Trenutno deluje na projektih Pakti integritete, Krepitev zaščite prijaviteljev korupcije in neetičnih ravnanj ter Brez izgovora. Je diplomantka pravne fakultete Univerze v Mariboru, z veliko mero zaupanja v moč argumenta in nizko toleranco do praznega leporečenja. Poleg pravnih ugank, obožuje dolge sprehode v naravi, kamor bi, v idelanem svetu, preselila tudi svojo pisalno mizo.

Irena Horjak – projektna asistentka in vodja organizacijskega razvoja

To poletje se je naši ekipi pridružila magistrica sociologije iz Univerze v Ljubljani. Deluje kot asistentka na projektu Pakt integritete in vodja organizacijskega razvoja na projektu Krepitev zaščite prijaviteljev korupcije in neetičnih dejanj.  Je strpna in iskrena, ne prenese pa krivice in takrat resnično pride v ospredje njen temperament.