Zaposleni

Transparency International Slovenia trenutno zaposluje tri ljudi:

Sebastijan Peterka – vodja projektov in raziskovalec

TI Slovenia se je pridružil 2014, pred tem pa je zaključil magistrski študij filozofije (MA) na Kingston University v Londonu. V TI Slovenia deluje na področjih lobiranja, nadzora lokalnih volitev, zakonodajni sledi, dejanskega lastništva in drugih vsebinskih področjih. Trenutno vodi projekt Pakti integritete. Poleg korupcije ne mara Joomle.

Vasja Čepič – pravnik

Diplomant prava iz Univerze v Mariboru in več let televizijski novinar. TI Slovenia se je pridružil v letu 2018. Deluje kot pravnik na projektu Pakti integritete in vodi projekt Integrity Watch. Skrbi za pravilno uporabo ločil in dobro voljo med člani ekipe.

Tina Čadež – vodja Foruma poslovne integritete in transparentnost

TI Slovenia se je pridružila 2020 kjer deluje pri projektu Pakti integritete in skrbi za Forum poslovne integritete in transparentnosti ter organizacijo letnega dogodka. Dokončala je magisterij iz Razvojnih študij na Graduate Institute of International and Development Studies v Ženevi, pred tem pa diplomirala iz Evropskih študij na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Med drugim skrbi za ravnovesje med kavo in zelenim čajem…zaenkrat neuspešno.

Ana Šemerl Harmel – vodja projektov

Novo pridružena članica ekipe TI Slovenia. Trenutno deluje na projektih Pakti integritete, Krepitev zaščite prijaviteljev korupcije in neetičnih ravnanj ter Brez izgovora. Je diplomantka pravne fakultete Univerze v Mariboru, z veliko mero zaupanja v moč argumenta in nizko toleranco do praznega leporečenja. Poleg pravnih ugank, obožuje dolge sprehode v naravi, kamor bi, v idelanem svetu, preselila tudi svojo pisalno mizo.