Nadzorni odbor

Nadzorni odbor sestavljajo:

mag. Živa Kavka Gobbo

Rodila se je leta 1979 v Kopru in do študija živela v Izoli. V Ljubljani je študirala etnologijo in kulturno antropologijo, kjer je raziskovala področje nevladnih organizacij, migracij, stereotipov, diskriminacije manjšin. Del študijskih obveznosti je opravila v Lizboni in okolici (Portugalska), kjer se je poglobila v odnose med državo, nevladnimi organizacijami in prebivalci (t.i. druga generacija migrantov). Pot jo je zanesla na področje okoljevarstva v letu 2007, ko se je začela udejstvovati v društvu Focus, kjer še danes pokriva presečno področje med človekovimi pravicami in okoljem, globalno učenje in potrošništvo ter druge teme. Med 2014 in 2016 je delovala tudi kot vodja projekta pri organizaciji Transparency International Slovenia.

Neža Grasselli

Rodila se je leta 1981 in je več let preživela v tujini (Nemčija,Turčija, BIH), pri čemer je imela možnost spoznati kako področje pomanjkanja transparentnosti deluje na družbo kot celoto. Verjame, da je za uspešen razvoj družbe in države nujna transparentnost in odgovornost, ki jo lahko vzpostavimo zgolj preko delovanja civilne družbe. Neža je diplomirana pravnica, ki se je specializirala s področja gospodarskega prava in dostopa do informacij javnega značaja. Zaposlena je v odvetniški družbi Ilič & partnerji O.P.D.O.O.

Milan Dragič

Rodil se je leta 1967 v Kranju in uspešno zaključil Fakulteto za elektrotehniko. V svoji bogati karieri med drugim vodil podjetji Microsoft Slovenia in SAP Slovenia. Trenutno je certificiran trener pri Švicarskem podjetju Gustav Keaser Training International.