our values

PRAVIČNOST

O korupciji

Vas zanima kaj je korupcija ali pa se želite seznaniti s katerim izmed področij podrobno? Ponujamo odgovore na pereča vprašanja o korupciji in transparentnosti.

Pravno svetovanje

logo spregovori pagemodule

Ste bili priča korupciji ali zanjo veste? Ste žrtev povračilnih ukrepov, ker ste na nepravilnosti opozarjali? V okviru projekta Spregovori izvajamo brezplačno pravno svetovanje in informiranje.

Podpri

Želite prispevati k boju proti korupciji? Včlanite se, donirajte, namenite nam del dohodnine ali kako drugače pomagajte društvu pri delovanju. Vsak prispevek šteje!

Pregled

Transparency International Slovenia je zavezana k spodbujanju odgovornosti, integriteti in transparentnosti. Prav tako želimo biti zgled dobrega, etičnega in transparentnega upravljanja in izvajanja aktivnosti TI Slovenia.

Na tej strani lahko izveste več o našem sistemu upravljanja in pravilih, ki jih spoštujemo pri našem delu.

Na voljo je tudi poglavje o naših etičnih smerniceh, kodeksi ravnanja in temeljnih načelih, na katerih temelji naše delo.

Poglavje o financiranju zajema podrobnejšo finančno poslovanje TI Slovenia, vključuje naše politike in smernice o donacijah in drugih prihodkih ali prejetih sredstvih. Prav tako delimo zunanje revizije našega poslovanja, kot dodatno sredstvo za dokazovanje naše odgovornosti.

Odgovornost je tako sestavni del našega dela kot eden od naših širših ciljev. Zavezujemo se, da naše delovaje stremi k izpopolnjevanju najvišjih standardov odgovornosti, zato se poslovanje  Kot novi standardi odgovornosti pojavljajo, si bomo prizadevali, da vsebuje informacije o našem skladnosti s temi prizadevanji v tej rubriki na spletni strani.

Če niste našli informacije, ki ste jih iskali na naši spletni strani, prosimo da nas kontaktirate na info(afna)transparency.si in za informacije zaprosite.