Aktualno

Predstavljamo Mrežo zaupanja

ACFE Slovenija – Združenje preizkušenih preiskovalcev prevar in Transparency International Slovenia danes organizirata brezplačni seminar, ki bo naslovil nekatere praktične vidike prejema prijave suma nepravilnosti v organizacijah v skladu z Zakonom o zaščiti prijaviteljev (ZZPri). 

V okviru dogodka bo predstavljena tudi novost – Mreža zaupanja, ki bo delovala pod okriljem Transparency International Slovenia kot neformalna skupnost zaupnikov, oziroma drugih pooblaščenih oseb, ki so v organizacijah zadolžene za prejem in upravljanje s prijavami v skladu z ZZPri. Mreža zaupanja bo zaupnikom nudila možnost za povezovanje, izmenjavo izkušenj, udeležbo na strokovnih dogodkih in druge ugodnosti. Več informacij o Mreži zaupanja: MREŽA ZAUPANJA – Spregovori.si.

Današnji seminar je primeren za vse organizacije, ki so zaupnika že izbrale, kot tudi za tiste, ki se na nove obveznosti šele pripravljajo. Na dogodek se lahko še zmeraj prijavite na tej povezavi. Udeležba na srečanju je brezplačna za vse udeležence, več o dogodku boste našli tu.