Aktualno

Etično in odgovorno vodenje - managerji prihodnosti

Etično in odgovorno vodenje prinaša ugled, finančni uspeh, zadovoljstvo zaposlenih in splošno blaginjo.
Etično poslovanje se obrestuje, saj ustvarja višje zaupanje pri poslovnih partnerjih in investitorjih, privablja kupce in vrhunske kadre.

Predstavniki članov Foruma poslovne integritete in transparentnosti bodo z gostom Davidom E. Freelom, višjim predavateljem na Poslovnem kolidžu Maxa Fisherja državne univerze v Ohiu, govorili o prednostnih etičnega vodenja in izzivih pri odločanju, dobrih praksah etičnega delovanja v podjetju in navzven in o upravljanju z etičnimi tveganji.

Dogodek bomo zaokrožili z interaktivno delavnico na temo etičnega in odgovornega vodenja.

———————————————————————————————————

Program

9.30–10.00 – Zajtrk z mreženjem

10.00 – Predstavitev Foruma poslovne integritete in transparentnosti: Simona Habič, predsednica Transparency International Slovenia

10.10 – Etično in odgovorno vodenje: David E. Freel

10.40 – Podelitev priznanj predstavnikom članov Foruma poslovne integritete in transparentnosti za zavezo o uvajanju učinkovitih programov za poslovanje v skladu z etiko in integriteto.

10.50  Okrogla miza – Načelno vodstvo, korporativne vrednote, gospodarski vpliv in vloga podjetja v etičnih izzivih; podelitev priznanj predstavnikom članov Foruma poslovne integritete in transparentnosti za zavezo o uvajanju učinkovitih programov za poslovanje v skladu z etiko in integriteto.

Udeleženci okrogle mize bodo predstavniki podjetij:

Steklarna Hrastnik, družba za proizvodnjo steklenih izdelkov, d. o. o., SAP sistemi, aplikacije in produkti za obdelavo podatkov, d. o. o, GSK, d. o. o., Ljubljana (TBC), Zavarovalnica Triglav, d. d. (TBC), David E. Freel in Robert Šumi (direktor Inštituta Integriteta).

12.00  Interaktivna delavnica z udeleženci na temo Etično in odgovorno vodenje.

12.40 – 14.00 – Kosilo in mreženje

Dogodek bo vodil in povezoval Igor E. Bergant.

Vljudno vabljeni!