Aktualno

Save the date: 9. Forum poslovne integritete in transparentnosti

SAVE THE DATE

Transparency International Slovenia (TI Slovenia) pripravlja 9. Forum poslovne integritete in transparentnosti, ki bo potekal 20. novembra 2024, predvidoma med 9:00 in 17:00 uro v Ljubljani.  

Forum je osrednji letni dogodek Transparency International Slovenia, ki je namenjen gospodarstvu in obravnavi izzivov, ki jih boj proti korupciji prinaša v gospodarstvu in predstavitvi novih usmeritev na področju dvigovanja integritete, etike in preprečevanja korupcije v gospodarstvu. Poudarki na tokratnem Forumu bodo na področju integritete na Zahodnem Balkanu, stanju implementacije Zakona o zaščiti prijaviteljev, prevar in/ali transparentnosti javnih naročil.

Dogodek je namenjen predvsem predstavnikom gospodarskih družb, ki so v zasebni ali javni lasti in se pri svojem delu srečujejo s temi temami ali jih te teme zanimajo, študentom in širši javnosti. Obenem želimo z dogodkom poudariti pomembnost področja integritete, etike in preprečevanja korupcije, širiti prepoznavnost našega dela in poslanstva. V programu bodo sodelovali strokovnjaki z omenjenih področij iz Slovenije in tujine.

Vabimo vas, da si že sedaj zabeležite datum in se nam pridružite na dogodku! Več informacij sledi kmalu na tej strani.

Partnerske organizacije