Aktualno

8. Forum poslovne integritete in transparentnosti

SAVE THE DATE

Transparency International Slovenia (TI Slovenia) pripravlja 8. Forum poslovne integritete in transparentnosti, ki bo potekal 21. novembra 2023, predvidoma med 9:00 in 17:00 uro v Ljubljani.  

 Forum je osrednji letni dogodek Transparency International Slovenia, ki je namenjen gospodarstvu in obravnavi izzivov, ki jih boj proti korupciji prinaša v gospodarstvu in predstavitvi novih usmeritev na področju dvigovanja integritete, etike in preprečevanja korupcije v gospodarstvu. Poudarek na tokratnem Forumu bo na izzivih, s katerimi se soočajo zavezanci med implementacijo letos sprejetega Zakona o zaščiti prijaviteljev.  

 Dogodek je namenjen predvsem predstavnikom gospodarskih družb, ki so v zasebni ali javni lasti in se pri svojem delu srečujejo s temi temami ali jih te teme zanimajo, študentom in širši javnosti. Obenem želimo z dogodkom poudariti pomembnost področja integritete, etike in preprečevanja korupcije, širiti prepoznavnost našega dela in poslanstva.  

 V programu bodo sodelovali sogovorniki iz KPK, Združenja notranjih revizorjev IIA, ACFE Slovenija ter drugi strokovnjaki z omenjenih področij iz Slovenije in tujine. 

 Vabimo vas, da si že sedaj zabeležite datum in se nam pridružite na dogodku! Več informacij sledi kmalu.