Zaposleni

Transparency International Slovenia trenutno zaposluje tri ljudi:

Vasja Čepič – pravnik

Diplomant prava iz Univerze v Mariboru in več let televizijski novinar. TI Slovenia se je pridružil v letu 2018. Je strokovnjak na področjih zaščite žvižgačev, politične integritete ter javnih naročil. Vodi Center Spregovori! in projekt Spregovori, Evropa ter sodeluje pri projektu Žvižgač kot pravni svetovalec in somentor skupini študentov prava. V preteklih letih je vodil projekt Integrity Watch in kot pravni svetovalec sodeloval pri projektu Pakti integritete. Skrbi za pravilno uporabo ločil in dobro voljo med člani ekipe.

Ana Šemerl Harmel – vodja projektov

Članica ekipe TI Slovenia od aprila 2021. Je diplomantka pravne fakultete Univerze v Mariboru, z veliko mero zaupanja v moč argumenta in nizko toleranco do praznega leporečenja. Poleg pravnih ugank, obožuje dolge sprehode v naravi, kamor bi, v idelanem svetu, preselila tudi svojo pisalno mizo.

Irena Horjak – projektna asistentka in vodja organizacijskega razvoja

Lansko poletje se je naši ekipi pridružila magistrica sociologije iz Univerze v Ljubljani. Deluje kot asistentka na projektu Pakt integritete in vodja organizacijskega razvoja na projektu Krepitev zaščite prijaviteljev korupcije in neetičnih dejanj.  Je strpna in iskrena, ne prenese pa krivice in takrat resnično pride v ospredje njen temperament.