our values

PRAVIČNOST

Dnevi integritete 2020

Transparency International Slovenia vas vljudno vabi na Dneve integritete 2020, s katerimi bomo tudi letos že sedmič zapored obeležili 9. december, mednarodni dan boja proti korupciji. Zaradi pandemije Covid-19 bodo tokratni Dnevi integritete nekoliko okrnjeni in bodo potekali prek spleta. Zaradi okoliščin so še mogoče spremembe, zato spremljajte objave na naših družbenih omrežjih. 

DI2020

8.12.2020 - Objava spletne učilnice o javnem naročanju

Namen spletne učilnice je ponuditi trajne vsebine naročnikom in drugim akterjem na področju javnega naročanja, ki bodo pozitivno vplivale na obvladovanje nekaterih najpogostejših tveganj v javnem naročanju. Poleg ozaveščanja uporabnikov o nekaterih vidikih javnega naročanja je namen vsebin povečevati zavedanje o sistemskem okvirju javnih naročil in institucij, ki delujejo v tem okvirju.

Vsebine bodo dostopne uporabnikom brezplačno. Vsak od predavateljev bo v video predstavitvi predstavil eno izmed področij javnega naročanja oz. z njim povezana tveganja. Vsak modul pa bo opremljen še z dodatnimi vsebinami za uporabnike.

10.12.2020 - Predavanje na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani

TI Slovenia nadaljuje z aktivnostmi za ozaveščanje mladih s predavanjem za študente prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Študenti se bodo seznanili z nekaterimi ključnimi pojmi ter spoznali delovanje teh v praksi. 

10.12.2020 - Predstavitev poročila Politična integriteta v Sloveniji in platforme Varuh integritete 

TI Slovenia bo predstavil svoje najnovejše poročilo na srečanju članic Mreže nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo.

 

NOVICE

podpri 

Naroči se na E-novice

* obvezno polje
 

Kontakt

Sedež:

Vožarski pot 12, Ljubljana

E-mail:

email

Telefon:
(+386) 01/320 73 25

Center za zagovorništvo,

informiranje in pravno svetovanje:
080 39 34

Twitter

TransparencySi Oglejte si še 📺 prispevke predstavnikov Whistleblowing International Network, TI EU in TI Slovenia. V njih se gov… https://t.co/WSaOzOJDVZ
TransparencySi Predstavitev je del učnih vsebin, ki smo jih ustvarili v okviru Foruma poslovne integritete in transparentnosti pri… https://t.co/DxlGH4as6x