our values

PRAVIČNOST

O korupciji

Vas zanima kaj je korupcija ali pa se želite seznaniti s katerim izmed področij podrobno? Ponujamo odgovore na pereča vprašanja o korupciji in transparentnosti.

Pravno svetovanje

logo spregovori pagemodule

Ste bili priča korupciji ali zanjo veste? Ste žrtev povračilnih ukrepov, ker ste na nepravilnosti opozarjali? V okviru projekta Spregovori izvajamo brezplačno pravno svetovanje in informiranje.

Podpri

Želite prispevati k boju proti korupciji? Včlanite se, donirajte, namenite nam del dohodnine ali kako drugače pomagajte društvu pri delovanju. Vsak prispevek šteje!

Zaposleni

Transparency International Slovenia trenutno zaposluje pet ljudi:

Vid Tomić - generalni sekretar

Magister mednarodnih odnosov iz Univerze v Ljubljani, ki se je ekipi pridružil v letu 2016. Od leta 2011 je aktiven v nevladnem sektorju. V TI Slovenia deluje na področjih zagotavljanja integritete v športu, integritete v lokalnih skupnostih, spremljanju implementacije UNCAC konvencije in drugih vsebinskih področjih. Skrbi za uporabo primernih filtrov na omrežju Instagram, prevzema primat nad printerjem in je strokovnjak za specialty kavo.

Sebastijan Peterka - vodja projektov in raziskovalec

TI Slovenia se je pridružil 2014, pred tem pa je zaključil magistrski študij filozofije (MA) na Kingston University v Londonu. V TI Slovenia deluje na področjih lobiranja, nadzora lokalnih volitevzakonodajni sledi, dejanskega lastništva in drugih vsebinskih področjih. Trenutno vodi projekt Pakti integritete.

Ana Čergič - vodja projektov in TI korporativnega članstva

Prihaja iz Ljubljane in je strokovnjakinja s področja sodelovanja z zasebnim sektorjem in pridobivanjem sredstev. Več let se je udejstvovala v organizaciji Unicef, TI Slovenia se je pridružila septembra 2015. Vodila je projekt Transparentnost dejanskega lastništva in aktivno tvori partnerstva z akterji zasebnega sektorja. 

Vasja Čepič - pravnik

Diplomant prava iz Univerze v Mariboru in več let televizijski novinar. TI Slovenia se je pridružil v letu 2018. Deluje kot pravnik na projektu Pakti integritete in nudi podporo pri ostalih aktivnostih. Skrbi za pravilno uporabo ločil in dobro voljo med člani ekipe.