our values

PRAVIČNOST

O korupciji

Vas zanima kaj je korupcija ali pa se želite seznaniti s katerim izmed področij podrobno? Ponujamo odgovore na pereča vprašanja o korupciji in transparentnosti.

Pravno svetovanje

logo spregovori pagemodule

Ste bili priča korupciji ali zanjo veste? Ste žrtev povračilnih ukrepov, ker ste na nepravilnosti opozarjali? V okviru projekta Spregovori izvajamo brezplačno pravno svetovanje in informiranje.

Podpri

Želite prispevati k boju proti korupciji? Včlanite se, donirajte, namenite nam del dohodnine ali kako drugače pomagajte društvu pri delovanju. Vsak prispevek šteje!

Zaposleni

Transparency International Slovenia trenutno zaposluje tri ljudi:

Vid Tomić - generalni sekretar

Magister mednarodnih odnosov iz Univerze v Ljubljani, ki se je ekipi pridružil v letu 2016. Od leta 2011 je aktiven v nevladnem sektorju. V TI Slovenia deluje na področjih zagotavljanja integritete v športu, integritete v lokalnih skupnostih, pakta integritete, spremljanju implementacije UNCAC konvencije in drugih vsebinskih področjih. Skrbi za uporabo primernih filtrov na omrežju Instagram, prevzema primat nad printerjem (printer se upira) in je strokovnjak za specialty kavo.

Sebastijan Peterka - vodja projektov in raziskovalec

TI Slovenia se je pridružil 2014, pred tem pa je zaključil magistrski študij filozofije (MA) na Kingston University v Londonu. V TI Slovenia deluje na področjih lobiranja, nadzora lokalnih volitevzakonodajni sledi, dejanskega lastništva in drugih vsebinskih področjih. Trenutno vodi projekt Pakti integritete. Poleg korupcije ne mara Joomle.

Vasja Čepič - pravnik

Diplomant prava iz Univerze v Mariboru in več let televizijski novinar. TI Slovenia se je pridružil v letu 2018. Deluje kot pravnik na projektu Pakti integritete in vodi projekt Integrity Watch. Skrbi za pravilno uporabo ločil in dobro voljo med člani ekipe.

Tina Čadež 

TI Slovenia se je pridružila 2020 kjer deluje pri projektu Pakti integritete in skrbi za Forum poslovne integritete in transparentnosti ter organizacijo letnega dogodka. Dokončala je magisterij iz Razvojnih študij na Graduate Institute of International and Development Studies v Ženevi, pred tem pa diplomirala iz Evropskih študij na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani. Med drugim skrbi za ravnovesje med kavo in zelenim čajem…zaenkrat neuspešno.