our values

PRAVIČNOST

O korupciji

Vas zanima kaj je korupcija ali pa se želite seznaniti s katerim izmed področij podrobno? Ponujamo odgovore na pereča vprašanja o korupciji in transparentnosti.

Pravno svetovanje

logo spregovori pagemodule

Ste bili priča korupciji ali zanjo veste? Ste žrtev povračilnih ukrepov, ker ste na nepravilnosti opozarjali? V okviru projekta Spregovori izvajamo brezplačno pravno svetovanje in informiranje.

Podpri

Želite prispevati k boju proti korupciji? Včlanite se, donirajte, namenite nam del dohodnine ali kako drugače pomagajte društvu pri delovanju. Vsak prispevek šteje!

Transparentnost finančnega poslovanja

Zaradi preglednosti prihodke in odhodke TI Slovenia za preteklo leto, ki so sicer objavljena tukaj, predstavljamo tudi v bralcu prijaznejši obliki. V skladu z mednarodnimi standardi finančne transparentnosti objavljamo tudi mesečno in letno bruto plačo vodstva TI Slovenia ter razmerje med najvišjo, povprečno in najnižjo plačo v TI Slovenia.

Seznam večjih prihodkov s strani projektnih sredstev je dostopen TU.

 

Generalni sekretar je kot edini funkcionar tudi redno zaposlen v TI Slovenia. Njegova plača se financira zgolj iz projektnih srestev, funkcijo generalnega sekretarja opravlja prostovoljno. V letu 2018 bo v povprečju predvidoma zaposlen za 65% delovni čas, njegova povprečna osnovna mesečna bruto plača v letu 2018 pa bo predvidoma znašala 1.400 EUR. V ta znesek je vključen dodatek za delovno dobo (trenutno 0,5 %), drugih dodatkov ne prejema.