our values

PRAVIČNOST

TI Slovenia

Izvajamo projekte in druge aktivnosti, ki prispevajo k boju proti korupciji, večajo transparentnost javnega delovanja ter krepijo integriteto pomembnih subjektov v družbi. Odzivamo se na aktualno dogajanje. Poročamo javnosti o lastnem delovanju. Spoznaj nas.

Pravno svetovanje

logo spregovori pagemodule

Ste bili priča korupciji ali zanjo veste? Ste žrtev povračilnih ukrepov, ker ste na nepravilnosti opozarjali? V okviru projekta Spregovori izvajamo brezplačno pravno svetovanje in informiranje.

Podpri

Želite prispevati k boju proti korupciji? Včlanite se, donirajte, namenite nam del dohodnine ali kako drugače pomagajte društvu pri delovanju. Vsak prispevek šteje!

Konvencije

Mednarodni in regionalni dogovori podpisani ali formalno sprejeti skozi ratifikacijo s strani večih držav, ki vzpostavljajo pravila, zakone in standarde glede zadev, ki so tipično čezmejne po naravi in za katere je potreben enoten pristop za učinkovito, multilateralno sodelovanje.

Japonska in druge države, ki še niso ratificirale Konvencijo Združenih narodov proti korupciji (UNCAC), bi to morale storiti takoj brez odlašanja. OECD mora nadaljevati svoja prizadevanja za pridobitev podpore za svojo Konvencijo proti podkupovanju tujih javnih uslužbencev v mednarodnem poslovanju s strani drugih pomembnih izvoznic, kot so Kitajska in Indija.

conventions