our values

PRAVIČNOST

TI Slovenia

Izvajamo projekte in druge aktivnosti, ki prispevajo k boju proti korupciji, večajo transparentnost javnega delovanja ter krepijo integriteto pomembnih subjektov v družbi. Odzivamo se na aktualno dogajanje. Poročamo javnosti o lastnem delovanju. Spoznaj nas.

Pravno svetovanje

logo spregovori pagemodule

Ste bili priča korupciji ali zanjo veste? Ste žrtev povračilnih ukrepov, ker ste na nepravilnosti opozarjali? V okviru projekta Spregovori izvajamo brezplačno pravno svetovanje in informiranje.

Podpri

Želite prispevati k boju proti korupciji? Včlanite se, donirajte, namenite nam del dohodnine ali kako drugače pomagajte društvu pri delovanju. Vsak prispevek šteje!

Civilna družba

Prostor izven družine, države ali trga, kjer se ljudje združijo in se zavzemajo za skupne interese. Prostovoljna in lokalna društva, nevladne organizacije (NVO), sindikati in verske organizacije so običajno zajete v tej sferi, kar razširi pojem na več kot samo NVO-je. Civilna družba je eden izmed stebrov družbe, ki lahko igra pomembno vlogo pri nadzoru in posledično preprečevanju korupcije ter drugih neetičnih dejanj. S primernimi resursi lahko pomembno dopolnjuje delo državnih organov in jim zagotavlja vir informacij, raziskav in drugih pomembnih spoznanj, ki se lahko uporabljajo za izboljšavo sistema. 

civilsociety