our values

PRAVIČNOST

10 LET TRANSPARENCY INTERNATIONAL SLOVENIA

Transparency International Slovenia – društvo Integriteta v prvih dneh letošnjega marca obeležuje 10 let obstoja in delovanja.

Društvo Integriteta je bilo registrirano 2. marca 2009 na Upravni enoti Domžale. Istega leta je društvo postalo pridruženi član svetovne mreže Transparency International, junija 2012 pa polnopravni član. Članstvo TI Slovenia v mednarodni mreži Transparency International je sekretariat TI vnovič potrdil leta 2015.

Deseto obletnico obstoja in delovanja Transparency International Slovenia bomo v letu 2019 obeležili z več dogodki in tako naše delo dodatno predstavili in približali javnosti. Ob jubileju smo prilagodili logotip društva, v znamenju desete obletnice bodo tudi letošnji Forum poslovne integritete in transparentnosti, Dnevi integritete in ostali dogodki, ki jih bo priredilo društvo.

Za več informacij o načrtovanih dejavnostih TI Slovenia spremljate našo spletno stran, profile na družbenih omrežjih Twitter, Facebook, LinkedIn in Instagram. Naročite se lahko tudi na mesečne e-novice, ki jih pripravljamo v društvu.

Delo našega društva je odvisno tudi od podpore somišljenikov, ki si želijo z nami ustvarjati #SvetBrezKorupcije. Postanite podpornik Transparency International Slovenia in nam namenite enkratno ali mesečno donacijo ali brezplačno namenite del dohodnine.

TI SLO 10let hashtag 04

NOVICE

podpri 

Naroči se na E-novice

* obvezno polje
 

Kontakt

Sedež:

Vožarski pot 12, Ljubljana

E-mail:

email

Telefon:
(+386) 01/320 73 25

Center za zagovorništvo,

informiranje in pravno svetovanje:
080 39 34

Twitter

TransparencySi 🔵 [E-NOVICE] Za vas smo pripravili mesečni pregled novic s področja dela @TransparencySi za november 2020. ▶️… https://t.co/ShWtWwsuTI
14hreplyretweetfavorite
TransparencySi Nacionalno poročilo Politična integriteta v Sloveniji medtem razkriva pomanjkljivosti na področju zagotavljanja tra… https://t.co/X1cKR8134r