our values

PRAVIČNOST

Letni forum 2018: Obvladovanje korupcijskih tveganj v gospodarskih družbah

Povezovalna tema letošnjega letnega Foruma poslovne integritete in transparentnosti so orodja za obvladovanje korupcijskih tveganj. Na primerih dobre prakse vam jih bomo predstavili s pomočjo članov foruma in strokovnjakov.

Letošnji osrednji gost je Philippe Montigny, ustanovitelj in direktor družbe ETHIC Intelligence, vodilne certifikacijske agencije na področju preprečevanja korupcije. Predstavil bo prvi mednarodni standard za preprečevanje podkupovanja ISO 37001.

Dr. Sandra Damijan, vodja Akademije za korporativno integriteto Centra poslovne odličnosti Ekonomske fakultete UL in vodja usposabljanj ACFE Slovenia – Združenja preizkušenih preiskovalcev prevar, bo predstavila Korporativne prevare in njihove posledice na poslovanje.

Vasja Čepič, pravnik pri Transparency International Slovenia, bo predstavil preventivni protikorupcijski mehanizem Pakt integritete in kako ta deluje v praksi (primer energetske obnove splošne bolnišnice v Trbovljah).

Po predstavitvah smo za udeležence pripravili več delavnic, namenjenih krepitvi veščin za učinkovitejše preprečevanje korupcije.

Tudi letos bo forum v Ljubljani v hotelu Four points by Sheraton Ljubljana Mons, vodil ga bo Igor E. Bergant. Ne spreglejte utrinkov z lanskega foruma.

Ne zamudite kakovostnega programa, priložnosti za nadgradnjo znanja in povezovanja z drugimi strokovnjaki. Bodite med njimi! Svojo udeležbo potrdite najpozneje do 20. oktobra 2018.

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki +386 1 320 73 25 ali elektronskem naslovu info(afna)transparency.si.
Vljudno vabljeni!

Podrobnejši program Foruma

 

 

Pakt integritete podpira:

logoEK pakti

NOVICE

podpri 

Naroči se na E-novice

* obvezno polje
 

Kontakt

Sedež:

Vožarski pot 12, Ljubljana

E-mail:

email

Telefon:
(+386) 01/320 73 25

Center za zagovorništvo,

informiranje in pravno svetovanje:
080 39 34

Twitter

TransparencySi Sama besedica "tir" pa se pojavlja tudi v besedah kot so kreditiranje, evidentiranje, ipd. Prijetno pregledovanje… https://t.co/JDrUS3YFhM
TransparencySi Dodajamo, da je iskanje vseh poročanih lobističnih stikov vlade in parlamenta v povezavi z drugim tirom Divača - Ko… https://t.co/7wtud4fihs